HvNL: verongelukte moeder uit Boekel mogelijk doelbewust stuurbeweging richting vrachtwagen

HvNL: verongelukte moeder uit Boekel mogelijk doelbewust stuurbeweging richting vrachtwagen

<em>HvNL</em>: verongelukte moeder uit <em>Boekel</em> mogelijk doelbewust stuurbeweging richting vrachtwagen In Boekel is de verslagenheid de dag na het gezinsdrama groot. Omwonenden doen uitspraken als 'dit hakt er zeker in' en 'ik heb veel aan dit incident gedacht'. Twee kinderen van 10 en 12 jaar waren betrokken bij een steekpartij, een kind is overleden. Het andere kindje is zwaargewond. DoelbewustDe moeder is bij een botsing met een vrachtwagen om het leven gekomen. Over dit ongeval in Wilbertoort gaan wat verhalen rond. Léon Mastik, verslaggever van Hart van Nederland heeft van de vrachtwagenchauffeur begrepen dat de vrouw mogelijk doelbewust een stuurbeweging richting de vrachtwagen maakte. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Mogelijk kinderen betrokken bij steekpartij in Boekel; een overleden en ander zwaargewond (HvNL) Bekijk deze video » Buren familiedrama Boekel ontdaan in Hart van Nederland: 'Kan het niet bevatten' (video) Bekijk deze video » Vermissing Dodewaard: 'Deze horrorverhalen gaan rond' Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 7 maart om 09:58

In Boekel is de verslagenheid de dag na het gezinsdrama groot. Omwonenden doen uitspraken als 'dit hakt er zeker in' en 'ik heb veel aan dit incident gedacht'. Twee kinderen van 10 en 12 jaar waren betrokken bij een steekpartij, een kind is overleden. Het andere kindje is zwaargewond.

Doelbewust
De moeder is bij een botsing met een vrachtwagen om het leven gekomen. Over dit ongeval in Wilbertoort gaan wat verhalen rond. Léon Mastik, verslaggever van Hart van Nederland heeft van de vrachtwagenchauffeur begrepen dat de vrouw mogelijk doelbewust een stuurbeweging richting de vrachtwagen maakte.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's