Je huis op orde gemist? Elfjarige zoon geeft zelf gezin op voor hulp bij extreme chaos

Je huis op orde gemist? Elfjarige zoon geeft zelf gezin op voor hulp bij extreme chaos

Donderdag 7 maart om 11:09

Voor de eerste aflevering van een nieuw seizoen Je huis op orde heeft de elfjarige Cas Viktor Brand en zijn team om hulp gevraagd. Viktor en Quirine doen een inventarisatie van het huis en zijn enorm onder de indruk van de extreme chaos in Veldhoven.

Long-covid
Cas schaamt zich voor de troep in huis als zijn vriendjes komen en kan zelf de troep niet allemaal opruimen. Vader en moeder willen ook graag een opgeruimd huis maar Daniëlle heeft long-covid en kan lastig afscheid nemen van spullen. Voor John is dat minder moeilijk maar hij durft zich niet uit te spreken tegen zijn vrouw. De emoties lopen hoog op bij Daniëlle die overal de schuld van lijkt te krijgen.

Bekijk het fragment van Je Huis op Orde hieronder.

<em>Je huis op orde</em> gemist? Elfjarige zoon geeft zelf gezin op voor hulp bij extreme chaos Voor de eerste aflevering van een nieuw seizoen Je huis op orde heeft de elfjarige Cas Viktor Brand en zijn team om hulp gevraagd. Viktor en Quirine doen een inventarisatie van het huis en zijn enorm onder de indruk van de extreme chaos in Veldhoven. Long-covidCas schaamt zich voor de troep in huis als zijn vriendjes komen en kan zelf de troep niet allemaal opruimen. Vader en moeder willen ook graag een opgeruimd huis maar Daniëlle heeft long-covid en kan lastig afscheid nemen van spullen. Voor John is dat minder moeilijk maar hij durft zich niet uit te spreken tegen zijn vrouw. De emoties lopen hoog op bij Daniëlle die overal de schuld van lijkt te krijgen. Bekijk het fragment van Je Huis op Orde hieronder. Je huis op orde is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Dinsdag in Je huis op orde: "De kerstboom staat er nog!?" Bekijk deze video » Je huis op orde: Is het een schande als je je bed niet opmaakt? Bekijk deze video » Victor Brand over nieuw seizoen van Je Huis Op Orde: "Ik denk dat ze echt nooit hebben opgeruimd" Bekijk deze video »
TV :

Je huis op orde is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's