Mattie Valk tegen zwangere Marieke Elsinga: 'Alsof een olifant probeert te hakken'

Mattie Valk tegen zwangere Marieke Elsinga: 'Alsof een olifant probeert te hakken'

Mattie Valk tegen zwangere <em>Marieke Elsinga</em>: 'Alsof een olifant probeert te hakken' In de ochtendshow van Q Music gaat Marieke Elsinga op de vroege ochtend al helemaal los. De dj is lekker aan het hakken, maar haar collega Mattie Valk is duidelijk niet onder de indruk. “Het is ook omdat je zwanger bent natuurlijk, maar het is een beetje alsof een olifant probeert te hakken.” Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Marieke Elsinga niet blij met alleen mannen genomineerd voor RadioRing 2023 Bekijk deze video » Marieke Elsinga opnieuw zwanger: bekijk de beelden Bekijk deze video » Zwangere Marieke Elsinga dolblij dat het een meisje is (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 7 maart om 14:23

In de ochtendshow van Q Music gaat Marieke Elsinga op de vroege ochtend al helemaal los. De dj is lekker aan het hakken, maar haar collega Mattie Valk is duidelijk niet onder de indruk. “Het is ook omdat je zwanger bent natuurlijk, maar het is een beetje alsof een olifant probeert te hakken.”

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's