Hart van Nederland: fietser (22) omgekomen bij ernstig ongeval in Renswoude (video)

Hart van Nederland: fietser (22) omgekomen bij ernstig ongeval in Renswoude (video)

Donderdag 7 maart om 20:37

<em>Hart van Nederland</em>: fietser (22) omgekomen bij ernstig ongeval in Renswoude (video) Een 22-jarige fietser uit Veenendaal is donderdagochtend om het leven gekomen bij een ongeval met een bestelbus in Renswoude, meldt Hart van Nederland. Het ongeluk gebeurde al vroeg in de ochtend. De fietser wilde de N224 oversteken, maar werd geschept door een bestelbus en belandde in de berm. De bestuurder van de bestelbus, een 34-jarige man uit Ede, is aangehouden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Raymond J. krijgt 7 jaar cel na gruwelijke mishandeling van Hans (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Mysterie rond vijf gevonden raskatten in Tuitjenhorn: waarom werden ze gedumpt? Bekijk deze video » Hart van Nederland: nieuwe wending in 'gruwelmoord' Antoinette Bont na 30 jaar (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 22-jarige fietser uit Veenendaal is donderdagochtend om het leven gekomen bij een ongeval met een bestelbus in Renswoude, meldt Hart van Nederland. Het ongeluk gebeurde al vroeg in de ochtend. De fietser wilde de N224 oversteken, maar werd geschept door een bestelbus en belandde in de berm. De bestuurder van de bestelbus, een 34-jarige man uit Ede, is aangehouden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's