Hart van Nederland: nieuwe wending in 'gruwelmoord' Antoinette Bont na 30 jaar (video)

Hart van Nederland: nieuwe wending in 'gruwelmoord' Antoinette Bont na 30 jaar (video)

Donderdag 7 maart om 17:40

<em>Hart van Nederland</em>: nieuwe wending in 'gruwelmoord' Antoinette Bont na 30 jaar (video) Bijna 30 jaar geleden werd de 24-jarige Antoinette Bont op gruwelijke wijze vermoord in Groningen. Haar lichaam werd in delen teruggevonden. De dader is nooit gevonden, maar nu is er toch een nieuwe wending in de zaak. Het OM heeft een verdachte om dna gevraagd, zo meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Geschokte buurtbewoners over dader dodelijke steekpartij Den Haag: ‘Lieve jongen’ Bekijk deze video » Raymond J. krijgt 7 jaar cel na gruwelijke mishandeling van Hans (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Mysterie rond vijf gevonden raskatten in Tuitjenhorn: waarom werden ze gedumpt? Bekijk deze video »
Misdaad :

Bijna 30 jaar geleden werd de 24-jarige Antoinette Bont op gruwelijke wijze vermoord in Groningen. Haar lichaam werd in delen teruggevonden. De dader is nooit gevonden, maar nu is er toch een nieuwe wending in de zaak. Het OM heeft een verdachte om dna gevraagd, zo meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's