Hart van Nederland: grote brand in loods in Franeker, NL Alert wegens rook (video)

Hart van Nederland: grote brand in loods in Franeker, NL Alert wegens rook (video)

Vrijdag 8 maart om 19:30

<em>Hart van Nederland</em>: grote brand in loods in Franeker, NL Alert wegens rook (video) In het Friese Franeker woedt een grote brand in een loods, meldt de veiligheidsregio. In verband met de rookontwikkeling is een NL-Alert verzonden. In bovenstaande beelden van Hart van Nederland zie je hoe de brand zich ontwikkelde. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vijf gewonden door bus die tegen boom knalt in Den Haag: bekijk de beelden Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobiliste uit Naaldwijk zit met vinger vast in stuur (video) Bekijk deze video » Ministers Schouten van Van Gennip bieden excuses aan: 'Huurtoeslag verhoogd' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In het Friese Franeker woedt een grote brand in een loods, meldt de veiligheidsregio. In verband met de rookontwikkeling is een NL-Alert verzonden. In bovenstaande beelden van Hart van Nederland zie je hoe de brand zich ontwikkelde.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's