Hart van Nederland: automobiliste uit Naaldwijk zit met vinger vast in stuur (video)

Hart van Nederland: automobiliste uit Naaldwijk zit met vinger vast in stuur (video)

Vrijdag 8 maart om 15:59

<em>Hart van Nederland</em>: automobiliste uit Naaldwijk zit met vinger vast in stuur (video) Vrijdagmiddag rond het middaguur ontvingen de hulpdiensten in Naaldwijk een oproep van een vrouw die vastzat met haar vinger in het stuur van haar auto. Het incident vond plaats op een parkeerterrein. Met behulp van groot gereedschap en gespecialiseerde technieken slaagden de hulpverleners er uiteindelijk in om de vinger van de vrouw los te krijgen. Uit voorzorg kwam ook een ambulance ter plaatse om de vinger te controleren op mogelijke verwondingen, maar dit bleek gelukkig niet nodig te zijn, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Treinproblemen rondom Schiphol: dit is er aan de hand en op dit tijdstip is het voorbij Bekijk deze video » Vijf gewonden door bus die tegen boom knalt in Den Haag: bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien! Eerste asperges komen er nu al aan dankzij lekker weer (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Vrijdagmiddag rond het middaguur ontvingen de hulpdiensten in Naaldwijk een oproep van een vrouw die vastzat met haar vinger in het stuur van haar auto. Het incident vond plaats op een parkeerterrein. Met behulp van groot gereedschap en gespecialiseerde technieken slaagden de hulpverleners er uiteindelijk in om de vinger van de vrouw los te krijgen. Uit voorzorg kwam ook een ambulance ter plaatse om de vinger te controleren op mogelijke verwondingen, maar dit bleek gelukkig niet nodig te zijn, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's