Merlijn Kamerling blikt terug op emotionele videoboodschap in Special Forces VIPS (video)

Merlijn Kamerling blikt terug op emotionele videoboodschap in Special Forces VIPS (video)

Zaterdag 9 maart om 10:01

Merlijn Kamerling blikt terug op emotionele videoboodschap in <em>Special Forces VIPS</em> (video) Waar het seizoen begon met 12 dappere deelnemers zijn er na het vertrek van London Loy nu nog maar vier kandidaten over die zondag in de finale strijden van Special Forces VIPS. Demi de Boer, Ayoub Louihrani, Maria Tailor en Merlijn Kamerling maken nog kans om de eindstreep te halen. Vooral Merlijn loopt flink op zijn tandvlees, fysiek én emotioneel. In RTL Boulevard blikt hij terug op een emotionele videoboodschap. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: 'Jeroen Pauw stapt over van BNNVARA naar PowNed voor talkshow' (video) Bekijk deze video » Historische Top40-plek voor Europapa van Joost Klein: 'Heel gek gevoel' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Noordhollandse overval-bende brutaal tijdens rechtszaak (video) Bekijk deze video » Joe Biden haalt uit naar Donald Trump: 'Wraak en vergelding is niet mijn verhaal' (video) Bekijk deze video »
TV :
Merlijn Kamerling blikt terug op emotionele videoboodschap in Special Forces VIPS (video)

Waar het seizoen begon met 12 dappere deelnemers zijn er na het vertrek van London Loy nu nog maar vier kandidaten over die zondag in de finale strijden van Special Forces VIPS. Demi de Boer, Ayoub Louihrani, Maria Tailor en Merlijn Kamerling maken nog kans om de eindstreep te halen. Vooral Merlijn loopt flink op zijn tandvlees, fysiek én emotioneel. In RTL Boulevard blikt hij terug op een emotionele videoboodschap.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's