Hart van NL: honderd demonstranten aangehouden bij pro-Palestina protest Den Haag (video)

Hart van NL: honderd demonstranten aangehouden bij pro-Palestina protest Den Haag (video)

Zaterdag 9 maart om 10:25

<em>Hart van NL</em>: honderd demonstranten aangehouden bij pro-Palestina protest Den Haag (video) Bijna honderd pro-Palestinademonstranten die vrijdagmiddag een kruispunt in Den Haag blokkeerden, zijn vrijdag aan het einde van de middag aangehouden. Dat meldt een politiewoordvoerder aan Hart van Nederland. Vrijdagavond was iedereen weer op vrije voeten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: automobiliste uit Naaldwijk zit met vinger vast in stuur (video) Bekijk deze video » Ministers Schouten van Van Gennip bieden excuses aan: 'Huurtoeslag verhoogd' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote brand in loods in Franeker, NL Alert wegens rook (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bijna honderd pro-Palestinademonstranten die vrijdagmiddag een kruispunt in Den Haag blokkeerden, zijn vrijdag aan het einde van de middag aangehouden. Dat meldt een politiewoordvoerder aan Hart van Nederland. Vrijdagavond was iedereen weer op vrije voeten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's