René van der Gijp verbijsterd over hoge dierenarts-rekening: '4000 euro!' (video)

René van der Gijp verbijsterd over hoge dierenarts-rekening: '4000 euro!' (video)

Zaterdag 9 maart om 09:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

|

<em>René van der Gijp</em> verbijsterd over hoge dierenarts-rekening: '4000 euro!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. | René van der Gijp bracht met zijn hond een bezoekje aan de dierenarts, en schrok vervolgens van de hoge rekening die hij kreeg, zo vertelde hij in Vandaag Inside. De hond was uitgegleden en liep daarom mank. Met een scan, operatie en medicijnen kon het worden opgelost, maar daar bleek wel een flink prijskaartje aan te hangen... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

René van der Gijp bracht met zijn hond een bezoekje aan de dierenarts, en schrok vervolgens van de hoge rekening die hij kreeg, zo vertelde hij in Vandaag Inside. De hond was uitgegleden en liep daarom mank. Met een scan, operatie en medicijnen kon het worden opgelost, maar daar bleek wel een flink prijskaartje aan te hangen...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's