Hart van Nederland: fietser (37) overleden na botsing met auto in Nijmegen (video)

Hart van Nederland: fietser (37) overleden na botsing met auto in Nijmegen (video)

Zaterdag 9 maart om 12:45

<em>Hart van Nederland</em>: fietser (37) overleden na botsing met auto in Nijmegen (video) Een 37-jarige fietser is in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen bij een botsing met een auto in Nijmegen, meldt Hart van Nederland. De politie heeft het overlijden bevestigd. Hulpdiensten hebben de 37-jarige fietser nog geprobeerd te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: 'Verdeeldheid over ontmoeting koning met Israëlische president' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee zwaargewonden door steekpartij in Heerlen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist valt in slaap en botst op aanhanger (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 37-jarige fietser is in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen bij een botsing met een auto in Nijmegen, meldt Hart van Nederland. De politie heeft het overlijden bevestigd. Hulpdiensten hebben de 37-jarige fietser nog geprobeerd te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's