Hart van Nederland: automobilist valt in slaap en botst op aanhanger (video)

Hart van Nederland: automobilist valt in slaap en botst op aanhanger (video)

Zaterdag 9 maart om 12:01

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist valt in slaap en botst op aanhanger (video) Een automobilist is zaterdagochtend tegen een aanhanger vol planten gebotst op de N65 ter hoogte van Biezenmortel. De bestuurder zou in slaap gevallen zijn en reed vervolgens door rood, waarna hij tegen een bedrijfsvoertuig aan reed, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van NL: honderd demonstranten aangehouden bij pro-Palestina protest Den Haag (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto over de kop bij bizarre crash na achtervolging in Amsterdam (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto slaat over de kop en crasht tegen boom in Uithuizermeeden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een automobilist is zaterdagochtend tegen een aanhanger vol planten gebotst op de N65 ter hoogte van Biezenmortel. De bestuurder zou in slaap gevallen zijn en reed vervolgens door rood, waarna hij tegen een bedrijfsvoertuig aan reed, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's