Zien! Seksgodin Heleen van Royen laat zich gehuld in leren tuigje geselen door Donny Ronny (Shownieuws)

Zien! Seksgodin Heleen van Royen laat zich gehuld in leren tuigje geselen door Donny Ronny (Shownieuws)

Zondag 10 maart om 19:35

Een geketende Heleen van Royen liet zich vrijdag 8 maart op Internationale Vrouwendag in De Kleine Komedie in Amsterdam gehuld in een leren tuigje, geselen door Donny Ronny alias Stefano Keizers.

Seksgodin
Het Shownieuwspanel is verdeeld over de boodschap van seksgodin Heleen. De een vond het geselen 'een beetje lafjes', de ander was vooral vol lof over het prachtige lichaam van Heleen. Wat de bedoeling van Van Royens optreden precies was blijft onduidelijk...

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder

Zien! Seksgodin <em>Heleen van Royen</em> laat zich gehuld in leren tuigje geselen door <em>Donny Ronny</em> (<em>Shownieuws</em>) Een geketende Heleen van Royen liet zich vrijdag 8 maart op Internationale Vrouwendag in De Kleine Komedie in Amsterdam gehuld in een leren tuigje, geselen door Donny Ronny alias Stefano Keizers. SeksgodinHet Shownieuwspanel is verdeeld over de boodschap van seksgodin Heleen. De een vond het geselen 'een beetje lafjes', de ander was vooral vol lof over het prachtige lichaam van Heleen. Wat de bedoeling van Van Royens optreden precies was blijft onduidelijk... Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder Bekijk ook Wendy van Dijk prijst zoon Heleen van Royen, Sam: 'Geweldige uitstraling' Bekijk deze video » The Big Bang: Donny Ronny heeft niet door dat zijn ballon is verdwenen Bekijk deze video » Simon Keizer promoot De Hollandse 100, benefietactie voor onderzoek naar lymfeklierkanker (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :



Actuele video's

Meer actuele video's