The Big Bang: Donny Ronny heeft niet door dat zijn ballon is verdwenen

The Big Bang: Donny Ronny heeft niet door dat zijn ballon is verdwenen

<em>The Big Bang</em>: Donny Ronny heeft niet door dat zijn ballon is verdwenen In The Big Bang gaan Donny Ronny en Sylvia Geersen het grote avontuur aan. Ze krijgen allerlei heftige uitdagingen voor hun kiezen en moeten een ballon op hun helm zien te vervoeren. Donny, voorheen bekend als Stefano Keizers, doet zijn uiterste best. Hij ziet alleen een detail over het hoofd, hij heeft niet door dat zijn ballon is verdwenen… Bekijk de beelden van The Big Bang in de video hieronder. The Big Bang is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Big Bang terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) The Big Bang is vanaf 14 september te zien bij SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » BN’ers gaan stuk in The Big Bang, Tooske Ragas: ‘Ik ben blij dat ik nog leef’ Bekijk deze video »
Vrijdag 6 oktober 2023 om 15:11

In The Big Bang gaan Donny Ronny en Sylvia Geersen het grote avontuur aan. Ze krijgen allerlei heftige uitdagingen voor hun kiezen en moeten een ballon op hun helm zien te vervoeren. Donny, voorheen bekend als Stefano Keizers, doet zijn uiterste best. Hij ziet alleen een detail over het hoofd, hij heeft niet door dat zijn ballon is verdwenen…

Bekijk de beelden van The Big Bang in de video hieronder.

The Big Bang is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Big Bang terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's