Ronahi emotioneel als ze uit Big Brother wordt gestemd: 'Dit was een droom'

Ronahi emotioneel als ze uit Big Brother wordt gestemd: 'Dit was een droom'

Ronahi emotioneel als ze uit <em>Big Brother</em> wordt gestemd: 'Dit was een droom' Afgelopen weekend heeft Ronahi het huis van Big Brother moeten verlaten. Ze zat voor het eerst op de bank en moest gelijk vertrekken. “Ik word heel emotioneel als ik hierover praat. Dit was een droom. Ik heb deze kans gekregen om mezelf te zijn.” Ook vertelt Ronahi wie ze denkt dat Big Brother gaat winnen… Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe) Hilariteit in Big Brother: er zitten drie Ashleys op de bank, wie mag blijven? Bekijk deze video » Fans opgelet! Wil jij het Big Brother huis in? Kijk dan snel deze video Bekijk deze video » Hysterisch gegil in Big Brother: bewoners schrikken zich rot Bekijk deze video »
Maandag 11 maart om 11:45

Afgelopen weekend heeft Ronahi het huis van Big Brother moeten verlaten. Ze zat voor het eerst op de bank en moest gelijk vertrekken. “Ik word heel emotioneel als ik hierover praat. Dit was een droom. Ik heb deze kans gekregen om mezelf te zijn.” Ook vertelt Ronahi wie ze denkt dat Big Brother gaat winnen…

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's