Vrouw (75) doodgestoken in Eindhoven, echtgenoot verdacht: 'Allebei schattige mensen'

Vrouw (75) doodgestoken in Eindhoven, echtgenoot verdacht: 'Allebei schattige mensen'

Vrouw (75) <em>doodgestoken</em> in Eindhoven, echtgenoot verdacht: 'Allebei schattige mensen' In Eindhoven is een vrouw van 75 jaar in een seniorenwoning om het leven gekomen door een steekpartij. Haar man (79) is opgepakt en wordt ervan verdacht zijn vrouw te hebben doodgestoken. De man heeft zelf de politie gebeld. Een buurvrouw is geschokt en vertelt dat het 'allebei schattige mensen' zijn. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: automobilist valt in slaap en botst op aanhanger (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietser (37) overleden na botsing met auto in Nijmegen (video) Bekijk deze video » Luid boe-geroep voor koning Willem-Alexander na opening Nationaal Holocaustmuseum (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 11 maart om 14:25

In Eindhoven is een vrouw van 75 jaar in een seniorenwoning om het leven gekomen door een steekpartij. Haar man (79) is opgepakt en wordt ervan verdacht zijn vrouw te hebben doodgestoken. De man heeft zelf de politie gebeld. Een buurvrouw is geschokt en vertelt dat het 'allebei schattige mensen' zijn.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's