Vandaag Inside: Albert Verlinde sneert naar Angela de Jong, Raymond Mens en Wouter de Winther

Vandaag Inside: Albert Verlinde sneert naar Angela de Jong, Raymond Mens en Wouter de Winther

Woensdag 13 maart om 07:48

Albert Verlinde vindt het eigenlijk een beetje storend dat mensen als Raymond Mens, Angela de Jong en Wouter de Winther direct in auto lijken te springen als ze ook maar voor een of ander tv-programma worden gevraagd en daardoor een soort testbeeld zijn geworden. De showbizgoeroe pleit voor een betere dosering, om overkill te voorkomen: 'Je kan toch ook gewoon nee zeggen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 12 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: <em>Albert Verlinde</em> sneert naar Angela de Jong, Raymond Mens en Wouter de Winther Albert Verlinde vindt het eigenlijk een beetje storend dat mensen als Raymond Mens, Angela de Jong en Wouter de Winther direct in auto lijken te springen als ze ook maar voor een of ander tv-programma worden gevraagd en daardoor een soort testbeeld zijn geworden. De showbizgoeroe pleit voor een betere dosering, om overkill te voorkomen: 'Je kan toch ook gewoon nee zeggen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 12 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Viral :

Actuele video's

Meer actuele video's