Woensdag in Married at First Sight: dit heeft Jeppe voor Jantine over

Woensdag in Married at First Sight: dit heeft Jeppe voor Jantine over

Woensdag 13 maart om 10:36

Woensdagavond zien we in een nieuwe aflevering van Married at First Sight dat Jeppe flink in de buidel moet tasten om in de toekomst bij zijn vrouw Jantine te komen. Maar dat heeft hij uiteraard voor haar over.

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Woensdag in <em>Married at First Sight</em>: dit heeft Jeppe voor Jantine over Woensdagavond zien we in een nieuwe aflevering van Married at First Sight dat Jeppe flink in de buidel moet tasten om in de toekomst bij zijn vrouw Jantine te komen. Maar dat heeft hij uiteraard voor haar over. Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kijkcijfers dinsdag: hoe deden Married at First Sight en Bed & Breakfast het? Bekijk deze video » Married at First Sight: Anneke en Dirk hebben het nu WEL gezellig Bekijk deze video » Suzanne geeft EINDELIJK toe dat ze Bastiaan niet wil (Married at First Sight) Bekijk deze video » Malou in Married at First Sight: 'Sarath, ik werd letterlijk ZIEK van onze huwelijksreis' Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in Married at First Sight: dit heeft Jeppe voor Jantine over

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's