Malou in Married at First Sight: 'Sarath, ik werd letterlijk ZIEK van onze huwelijksreis'

Malou in Married at First Sight: 'Sarath, ik werd letterlijk ZIEK van onze huwelijksreis'

Malou in <em>Married at First Sight</em>: 'Sarath, ik werd letterlijk ZIEK van onze huwelijksreis' Aan alles komt een eind en dat geldt zeker ook voor het, zeer kortstondige, huwelijk tussen Sarath en Malou. Die laatste werd letterlijk ziek van alle emoties na haar turbulente huwelijksreis, zo vertelt ze tijdens het eindgesprek: 'Ik heb meerdere keren boven de wc gehangen.' Daardoor kon ze het ook niet verdragen om tijdens het koppelsdiner tegenover hem te gaan zitten. Hoe reageert Sarath op dit heftige verhaal? Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NLZIET (@nlziet) Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Married at First Sight: Anneke en Dirk hebben het nu WEL gezellig Bekijk deze video » Shownieuws: Gordon tongzoent met Sylvie Meis en beledigt haar ex-vriend Wim Bekijk deze video » Woensdag in Married at First Sight: dit heeft Jeppe voor Jantine over Bekijk deze video »
Woensdag 13 maart om 12:27

Aan alles komt een eind en dat geldt zeker ook voor het, zeer kortstondige, huwelijk tussen Sarath en Malou. Die laatste werd letterlijk ziek van alle emoties na haar turbulente huwelijksreis, zo vertelt ze tijdens het eindgesprek: 'Ik heb meerdere keren boven de wc gehangen.' Daardoor kon ze het ook niet verdragen om tijdens het koppelsdiner tegenover hem te gaan zitten. Hoe reageert Sarath op dit heftige verhaal?

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's