Hart van Nederland: school Gouda ontruimd na ruiken vreemde geur, man aangehouden (video)

Hart van Nederland: school Gouda ontruimd na ruiken vreemde geur, man aangehouden (video)

Woensdag 13 maart om 20:14

<em>Hart van Nederland</em>: school Gouda ontruimd na ruiken vreemde geur, man aangehouden (video) Een middelbare school in Gouda is woensdagmiddag korte tijd ontruimd geweest omdat een vreemde geur werd geroken. Dat gebeurde nadat een verward persoon het Coornhert Gymnasium was binnengegaan, laat een woordvoerster van de politie weten aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: snelwegen rondom Eindhoven afgesloten vanwege dreigend gaslek Bekijk deze video » Grote ravage op A65 en twee gewonden door crash Ferrari 488 SPIDER (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien! Parkeerwachters Efteling sorteren auto's op kleur (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een middelbare school in Gouda is woensdagmiddag korte tijd ontruimd geweest omdat een vreemde geur werd geroken. Dat gebeurde nadat een verward persoon het Coornhert Gymnasium was binnengegaan, laat een woordvoerster van de politie weten aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's