Bizarre aflevering Je Huis Op Orde: 'Al 1,5 jaar de was niet gedaan' (video)

Bizarre aflevering Je Huis Op Orde: 'Al 1,5 jaar de was niet gedaan' (video)

Woensdag 13 maart om 20:58

112 gore natte handdoeken, 45 dode planten, 1000 speelgoedpaardjes, 107 blokken zeep en 51 bussen deo. Het belooft een bizarre aflevering van Je Huis Op Orde te worden woensdagavond.

Lees verder onder de video.

Bizarre aflevering <em>Je Huis Op Orde</em>: 'Al 1,5 jaar de was niet gedaan' (video) 112 gore natte handdoeken, 45 dode planten, 1000 speelgoedpaardjes, 107 blokken zeep en 51 bussen deo. Het belooft een bizarre aflevering van Je Huis Op Orde te worden woensdagavond. Lees verder onder de video. RommelViktor Brand en Quirine zijn bij de zusjes Roos en Lotus in Heerhugowaard. Zij leven in een enorme troep sinds het vrij plotselinge overlijden van hun vader 1,5 jaar geleden. De rommel in huis zorgt voor ruzie en eindeloze discussies, maar natuurlijk moet er iets gebeuren. Je Huis Op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je Huis Op Orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ongeorganiseerd, onveilig huis in laatste Je Huis op Orde: rommelige speelhoek meest georganiseerd Bekijk deze video » Victor Brand over nieuw seizoen van Je Huis Op Orde: "Ik denk dat ze echt nooit hebben opgeruimd" Bekijk deze video » Je huis op orde gemist? Elfjarige zoon geeft zelf gezin op voor hulp bij extreme chaos Bekijk deze video »
TV :

Rommel
Viktor Brand en Quirine zijn bij de zusjes Roos en Lotus in Heerhugowaard. Zij leven in een enorme troep sinds het vrij plotselinge overlijden van hun vader 1,5 jaar geleden. De rommel in huis zorgt voor ruzie en eindeloze discussies, maar natuurlijk moet er iets gebeuren.

Je Huis Op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je Huis Op Orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's