Married at First Sight: gaan Jeffrey en Jerney al écht samenwonen?

Married at First Sight: gaan Jeffrey en Jerney al écht samenwonen?

Donderdag 14 maart om 12:00

Waar het tussen Sarath en Malou totaal niet klikt loopt het tussen Jeffrey en Jerney juist op rolletjes. Sterker nog: de twee denken er al over om écht samen te gaan wonen. Maar wie gaat er dan bij wie wonen?

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Married at First Sight: gaan <em>Jeffrey</em> en Jerney al écht samenwonen? Waar het tussen Sarath en Malou totaal niet klikt loopt het tussen Jeffrey en Jerney juist op rolletjes. Sterker nog: de twee denken er al over om écht samen te gaan wonen. Maar wie gaat er dan bij wie wonen? Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Married at First Sight: Anneke en Dirk hebben het nu WEL gezellig Bekijk deze video » Suzanne geeft EINDELIJK toe dat ze Bastiaan niet wil (Married at First Sight) Bekijk deze video » Malou in Married at First Sight: 'Sarath, ik werd letterlijk ZIEK van onze huwelijksreis' Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: gaan Jeffrey en Jerney al écht samenwonen?

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's