Buurt begrijpt niks van explosies Schoonoord: 'Zulke vriendelijke mensen' (video)

Buurt begrijpt niks van explosies Schoonoord: 'Zulke vriendelijke mensen' (video)

Donderdag 14 maart om 17:09

Buurt begrijpt niks van <em>explosies Schoonoord</em>: 'Zulke vriendelijke mensen' (video) Bij een explosie in het Drentse dorp Schoonoord is brand ontstaan in een woning. Twee oudere bewoners wisten zelf naar buiten te komen, maar raakten wel gewond. Volgens Hart van Nederland is het de tweede nacht op rij dat hun huis doelwit is van een ontploffing. De buurt reageert geschokt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Carlo Boszhard na 16 jaar terug in theater: grote rol in musical Moulin Rouge Bekijk deze video » Wilders over afpakken premierschap: "Unfair, niet zoals het hoort in democratie" (HvNL) Bekijk deze video » Hart van Nederland: negen hondjes uit busje bevrijd na kettingbotsing in Dongen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een explosie in het Drentse dorp Schoonoord is brand ontstaan in een woning. Twee oudere bewoners wisten zelf naar buiten te komen, maar raakten wel gewond. Volgens Hart van Nederland is het de tweede nacht op rij dat hun huis doelwit is van een ontploffing. De buurt reageert geschokt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's