Hart van Nederland: negen hondjes uit busje bevrijd na kettingbotsing in Dongen (video)

Hart van Nederland: negen hondjes uit busje bevrijd na kettingbotsing in Dongen (video)

Donderdag 14 maart om 16:37

<em>Hart van Nederland</em>: negen hondjes uit busje bevrijd na kettingbotsing in Dongen (video) De brandweer heeft negen honden moeten bevrijden na een botsing tussen meerdere auto's. Dat bevestigt de brandweer. Door het ongeval konden de deuren van een bestelbus niet meer open, waardoor de viervoeters opgesloten zaten in de laadruimte, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Geert Wilders op X: "En vergeet niet: ik zal nog premier van Nederland worden" (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Carlo Boszhard na 16 jaar terug in theater: grote rol in musical Moulin Rouge Bekijk deze video » Wilders over afpakken premierschap: "Unfair, niet zoals het hoort in democratie" (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :

De brandweer heeft negen honden moeten bevrijden na een botsing tussen meerdere auto's. Dat bevestigt de brandweer. Door het ongeval konden de deuren van een bestelbus niet meer open, waardoor de viervoeters opgesloten zaten in de laadruimte, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's