Hart van Nederland: automobilist overleden bij ongeluk in woonwijk in Hoogeveen (video)

Hart van Nederland: automobilist overleden bij ongeluk in woonwijk in Hoogeveen (video)

Donderdag 14 maart om 18:55

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist overleden bij ongeluk in woonwijk in Hoogeveen (video) Bij een ongeluk in Hoogeveen is donderdag een persoon overleden. De politie sluit niet uit dat de automobilist net voor het ongeval onwel is geworden in de auto en aan de gevolgen daarvan is overleden, meldt Hart van Nederland. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Geert Wilders op X: "En vergeet niet: ik zal nog premier van Nederland worden" (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zorgneppers! Zorgmedewerkers halen vals diploma van social media (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Wilders over afpakken premierschap: "Unfair, niet zoals het hoort in democratie" (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een ongeluk in Hoogeveen is donderdag een persoon overleden. De politie sluit niet uit dat de automobilist net voor het ongeval onwel is geworden in de auto en aan de gevolgen daarvan is overleden, meldt Hart van Nederland. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's