Sanil B. in hoger beroep vrijgesproken van doden Carlo Heuvelman in Mallorcazaak (video)

Sanil B. in hoger beroep vrijgesproken van doden Carlo Heuvelman in Mallorcazaak (video)

Donderdag 14 maart om 18:39

Het gerechtshof in Leeuwarden heeft Sanil B. (22) donderdag vrijgesproken van doodslag op Carlo Heuvelman op het Spaanse eiland Mallorca in de zomer van 2021, zo is te zien op beelden van RTL Nieuws.

Vrijspraak
De rechtbank legde hoofdverdachte Sanil B. in 2022 een gevangenisstraf van zeven jaar op, na een strafeis van tien jaar. Bij het hof werd hij donderdagmiddag vrijgesproken. Er is te weinig wettig en overtuigend bewijs, zo wordt geoordeeld door het gerechtshof.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Sanil B. in hoger beroep vrijgesproken van doden <em>Carlo Heuvelman</em> in Mallorcazaak (video) Het gerechtshof in Leeuwarden heeft Sanil B. (22) donderdag vrijgesproken van doodslag op Carlo Heuvelman op het Spaanse eiland Mallorca in de zomer van 2021, zo is te zien op beelden van RTL Nieuws. VrijspraakDe rechtbank legde hoofdverdachte Sanil B. in 2022 een gevangenisstraf van zeven jaar op, na een strafeis van tien jaar. Bij het hof werd hij donderdagmiddag vrijgesproken. Er is te weinig wettig en overtuigend bewijs, zo wordt geoordeeld door het gerechtshof. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. RTL Nieuws: enorme explosie in China blaast gebouw weg (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws: 'Geert Wilders wordt waarschijnlijk geen premier van nieuw kabinet' (video) Bekijk deze video » Wilders over afpakken premierschap: "Unfair, niet zoals het hoort in democratie" (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sanil B. in hoger beroep vrijgesproken van doden Carlo Heuvelman in Mallorcazaak (video)

Actuele video's

Meer actuele video's