Frans Bauer en Kafke nemen videoclip op met alpaca's: 'Wil zo snel mogelijk weg!'

Frans Bauer en Kafke nemen videoclip op met alpaca's: 'Wil zo snel mogelijk weg!'

<em>Frans Bauer</em> en Kafke nemen videoclip op met alpaca's: 'Wil zo snel mogelijk weg!' Frans Bauer en Kafke hebben samen een videoclip opgenomen voor hun liedje Van Brabant naar Bordeaux. Ze hopen hiermee de nieuwe zomerhit van 2024 in handen te hebben en voor de videoclip halen ze alles uit de kast. De volkszangers dansen tussen de alpaca’s maar Frans is behoorlijk bang voor de beesten die kunnen spugen. “Ik wil eigenlijk het liefst zo snel mogelijk hier weg!” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. De Bauers: Christiaan treedt in voetsporen Frans en gaat ook zingen Bekijk deze video » Frans Bauer valt af met... bananen (Shownieuws) Bekijk deze video » Bonje Mariska en Frans Bauer vanwege kippen: 'Ik zal het onderspit delven' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 15 maart om 12:32

Frans Bauer en Kafke hebben samen een videoclip opgenomen voor hun liedje Van Brabant naar Bordeaux. Ze hopen hiermee de nieuwe zomerhit van 2024 in handen te hebben en voor de videoclip halen ze alles uit de kast. De volkszangers dansen tussen de alpaca’s maar Frans is behoorlijk bang voor de beesten die kunnen spugen. “Ik wil eigenlijk het liefst zo snel mogelijk hier weg!”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's