De Bauers: Christiaan treedt in voetsporen Frans en gaat ook zingen

De Bauers: Christiaan treedt in voetsporen Frans en gaat ook zingen

Dinsdag 12 maart om 09:30

Vanaf 4 april kan Nederland weer gaan genieten van een nieuwe serie rondom De Bauers en dat betekent dat de opnames al in volle gang zijn. Shownieuws sprak met Frans en zijn inmiddels 22-jarige zoon Christiaan over wat we zoal kunnen gaan verwachten.

Christiaan gaat zingen
Die laatste vertelt dat hij, net als zijn bekende vader, bezig is met zingen. Daar krijgen we straks beelden van te zien. En ook het bijzondere ochtendritueel van Frans gaat voorbij komen dus dat belooft wat.

Het hele gesprek met Frans en Christiaan Bauer zie je hieronder

De Bauers: <em>Christiaan</em> treedt in voetsporen Frans en gaat ook zingen Vanaf 4 april kan Nederland weer gaan genieten van een nieuwe serie rondom De Bauers en dat betekent dat de opnames al in volle gang zijn. Shownieuws sprak met Frans en zijn inmiddels 22-jarige zoon Christiaan over wat we zoal kunnen gaan verwachten. Christiaan gaat zingenDie laatste vertelt dat hij, net als zijn bekende vader, bezig is met zingen. Daar krijgen we straks beelden van te zien. En ook het bijzondere ochtendritueel van Frans gaat voorbij komen dus dat belooft wat. Het hele gesprek met Frans en Christiaan Bauer zie je hieronder Bekijk ook Frans Bauer over De Bauers 20 jaar later: 'Schoondochters in huis, dat is voor mij ook nieuw' Bekijk deze video » Rick Evers: 'Koning Willem-Alexander kijkt Vandaag Inside en zou het liefst in publiek gaan zitten' Bekijk deze video » Kijkcijfers maandag: verslaat Kopen Zonder Kijken Chateau Meiland VIPS? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's