Shownieuws: Wolter Kroes vertelt hoeveel kilo hij is afgevallen

Shownieuws: Wolter Kroes vertelt hoeveel kilo hij is afgevallen

<em>Shownieuws</em>: Wolter Kroes vertelt hoeveel kilo hij is afgevallen Wolter Kroes is flink aan het sporten geslagen en hij let op zijn eten. Hierdoor is de volkszanger inmiddels heel wat kilo’s kwijt, hij wil fit zijn voor zijn muzikale carrière waar hij het de komende tijd erg druk mee heeft. Hoeveel Wolter precies is afgevallen, vertelt hij in de video hierboven. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Exclusieve onthullingen: Deze BN'ers komen langs in Chateau Meiland VIPS Bekijk deze video » Wolter Kroes schuldbewust na auto-ongeluk bij Wormerveer: 'Ben door rood gereden' (video) Bekijk deze video » Zien: gillende Claire Meiland skiet van de piste af (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 15 maart om 14:39

Wolter Kroes is flink aan het sporten geslagen en hij let op zijn eten. Hierdoor is de volkszanger inmiddels heel wat kilo’s kwijt, hij wil fit zijn voor zijn muzikale carrière waar hij het de komende tijd erg druk mee heeft. Hoeveel Wolter precies is afgevallen, vertelt hij in de video hierboven.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's