Wolter Kroes schuldbewust na auto-ongeluk bij Wormerveer: 'Ben door rood gereden' (video)

Wolter Kroes schuldbewust na auto-ongeluk bij Wormerveer: 'Ben door rood gereden' (video)

Woensdag 3 januari om 18:24

Wolter Kroes is dit jaar niet al te best begonnen. De zanger is namelijk betrokken geraakt bij een auto-ongeluk bij Wormerveer.

<em>Wolter Kroes</em> schuldbewust na auto-ongeluk bij Wormerveer: 'Ben door rood gereden' (video) Wolter Kroes is dit jaar niet al te best begonnen. De zanger is namelijk betrokken geraakt bij een auto-ongeluk bij Wormerveer. RoodDinsdagmiddag botsten twee auto's op elkaar en in een van de auto's zat Wolter Kroes. Niemand is gelukkig gewond geraakt, maar de auto's hebben wel flinke schade. 'Ik ben me rot geschrokken,' vertelt Kroes aan Shownieuws. 'Ik ben waarschijnlijk door rood gereden zonder dat ik het in de gaten had.' Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. André Rieu bejubelt Emma Kok: '15 jaar geleden is er een wereldster geboren' Bekijk deze video » Shownieuws: 'Amalia woont min of meer in Madrid' Bekijk deze video » Shownieuws: 'Marco Schuitmaker gevraagd voor realitysoap' (video) Bekijk deze video »
TV :

Rood
Dinsdagmiddag botsten twee auto's op elkaar en in een van de auto's zat Wolter Kroes. Niemand is gelukkig gewond geraakt, maar de auto's hebben wel flinke schade. 'Ik ben me rot geschrokken,' vertelt Kroes aan Shownieuws. 'Ik ben waarschijnlijk door rood gereden zonder dat ik het in de gaten had.'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's