Prinses Beatrix ruziet met hongerig schaap bij stadsboerderij Utrecht: 'Ga weg!' (video)

Prinses Beatrix ruziet met hongerig schaap bij stadsboerderij Utrecht: 'Ga weg!' (video)

Vrijdag 15 maart om 15:26

Prinses Beatrix heeft vrijdag de handen uit de mouwen gestoken in het kader van NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. De 86-jarige prinses genoot zichtbaar van de omgang met mens én dier.

Actie
De voormalig koningin heeft geholpen met het verzorgen van dieren op een stadsboerderij en houtwerk gebeitst. Ook hielp ze met schooltuintjes en het planten van bomen. Met de schapen op de boerderij leek ze het nog even aan de stok te krijgen, maar gelukkig ging alles met een grote glimlach.

Bekijk de video van Vorsten hierboven.

<em>Prinses Beatrix</em> ruziet met hongerig schaap bij stadsboerderij Utrecht: 'Ga weg!' (video) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Vorsten (@vorsten_nl) Prinses Beatrix heeft vrijdag de handen uit de mouwen gestoken in het kader van NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. De 86-jarige prinses genoot zichtbaar van de omgang met mens én dier. ActieDe voormalig koningin heeft geholpen met het verzorgen van dieren op een stadsboerderij en houtwerk gebeitst. Ook hielp ze met schooltuintjes en het planten van bomen. Met de schapen op de boerderij leek ze het nog even aan de stok te krijgen, maar gelukkig ging alles met een grote glimlach. Bekijk de video van Vorsten hierboven. Een zeldzaam moment: prinses Beatrix geeft interview! Bekijk deze video » Zien: prinses Beatrix schiet geschrokken omhoog als het Wilhelmus begint (video) Bekijk deze video » Zien: dit is hoe prinses Beatrix haar 86e verjaardag viert (video) Bekijk deze video » Shownieuws: prinses Mabel noemt prinses Beatrix 'mam' Bekijk deze video »
Royals :
Prinses Beatrix ruziet met hongerig schaap bij stadsboerderij Utrecht: 'Ga weg!' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's