Slachtpartij bij zorgboerderij Hoek van Holland: jongetje wurgt konijnen en cavia's (video)

Slachtpartij bij zorgboerderij Hoek van Holland: jongetje wurgt konijnen en cavia's (video)

Vrijdag 15 maart om 17:28

Slachtpartij bij <em>zorgboerderij</em> Hoek van Holland: jongetje wurgt konijnen en cavia's (video) Een 9-jarige ongen heeft maandag voor een slachtpartij gezorgd bij kinderboerderij Hoek van Holland, meldt Hart van Nederland. Hij wurgde meerdere knaagdieren. OngeloofHet jongentje doodde zeven tot negen konijnen en twee cavia's, laat de eigenaar van de boerderij vol ongeloof weten aan een Hart van Nederland-correspondent ter plaatse. Volgens de eigenaar kwam de jongen binnen en wurgde hij de knaagdieren. Daarbij toonde hij 'geen enkele emotie'. Hij werd direct betrapt en de politie werd gebeld. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vermiste hond Loki na zes jaar gevonden: bekijk emotionele hereniging met baasje Björn Bekijk deze video » Joost Klein treedt voor het eerst live op met Europapa: bezoekers zijn lyrisch Bekijk deze video » Jongen (15) neergeschoten in Den Bosch, politie zoekt twee verdachten (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 9-jarige ongen heeft maandag voor een slachtpartij gezorgd bij kinderboerderij Hoek van Holland, meldt Hart van Nederland. Hij wurgde meerdere knaagdieren.

Ongeloof
Het jongentje doodde zeven tot negen konijnen en twee cavia's, laat de eigenaar van de boerderij vol ongeloof weten aan een Hart van Nederland-correspondent ter plaatse. Volgens de eigenaar kwam de jongen binnen en wurgde hij de knaagdieren. Daarbij toonde hij 'geen enkele emotie'. Hij werd direct betrapt en de politie werd gebeld.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's