Jongen (15) neergeschoten in Den Bosch, politie zoekt twee verdachten (Hart van Nederland)

Jongen (15) neergeschoten in Den Bosch, politie zoekt twee verdachten (Hart van Nederland)

Jongen (15) <em>neergeschoten</em> in Den Bosch, politie zoekt twee verdachten (<em>Hart van Nederland</em>) Den Bosch is donderdagavond opgeschrikt door een schietpartij, hierbij is een jongen van 15 jaar zwaargewond geraakt. Het incident vond plaats op de Van Grobbendonckclaan, het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en verkeert inmiddels buiten levensgevaar. De politie doet onderzoek naar de schietpartij en zoekt twee verdachten. Bekijk de beelden van Hart van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Formatie Kim Putters geslaagd: partijen gaan verder praten over 'programkabinet' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: OM eist 5 jaar cel tegen Danny V. die 20-jarige Jesse doodreed (video) Bekijk deze video » Joost Klein treedt voor het eerst live op met Europapa: bezoekers zijn lyrisch Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 15 maart om 12:02

Den Bosch is donderdagavond opgeschrikt door een schietpartij, hierbij is een jongen van 15 jaar zwaargewond geraakt. Het incident vond plaats op de Van Grobbendonckclaan, het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en verkeert inmiddels buiten levensgevaar. De politie doet onderzoek naar de schietpartij en zoekt twee verdachten.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's