Joost Klein treedt voor het eerst live op met Europapa: bezoekers zijn lyrisch

Joost Klein treedt voor het eerst live op met Europapa: bezoekers zijn lyrisch

Joost Klein treedt voor het eerst live op met <em>Europapa</em>: bezoekers zijn lyrisch Donderdagavond heeft Joost Klein voor het eerst live opgetreden met Europapa. Hoe werd het liveoptreden van onze songfestivalinzending ontvangen? Geen opnamesHelaas zijn er geen beelden van het optreden, er mochten geen camera’s of telefoons naar binnen en opnames maken van de show. Daarom moeten we het doen met reacties van concertbezoekers, wat vinden zij van dit optreden van Joost Klein? Aan de reacties te zien belooft het een wervelende show te worden op het Eurovisie Songfestival want de fans zijn dolenthousiast… Bekijk de video van Hart van Nederland met de reacties hierboven. Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Bookmakers: Europapa van Joost Klein nu al in top vijf! Bekijk deze video » Historische Top40-plek voor Europapa van Joost Klein: 'Heel gek gevoel' (video) Bekijk deze video » Albert Verlinde: 'Europapa gaat hoog eindigen op Songfestival' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Songfestival :
Vrijdag 15 maart om 08:58

Donderdagavond heeft Joost Klein voor het eerst live opgetreden met Europapa. Hoe werd het liveoptreden van onze songfestivalinzending ontvangen?

Geen opnames
Helaas zijn er geen beelden van het optreden, er mochten geen camera’s of telefoons naar binnen en opnames maken van de show. Daarom moeten we het doen met reacties van concertbezoekers, wat vinden zij van dit optreden van Joost Klein? Aan de reacties te zien belooft het een wervelende show te worden op het Eurovisie Songfestival want de fans zijn dolenthousiast…

Bekijk de video van Hart van Nederland met de reacties hierboven.

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's