Ellen verloor zoon aan gevolgen van mazelen: 'Waarom vaccineren mensen niet?' (video)

Ellen verloor zoon aan gevolgen van mazelen: 'Waarom vaccineren mensen niet?' (video)

Vrijdag 15 maart om 20:54

Ellen verloor zoon aan gevolgen van <em>mazelen</em>: 'Waarom vaccineren mensen niet?' (video) De mazelenuitbraak in Eindhoven is het gevolg van de lage vaccinatiegraad. Ellen Kielenstijn weet de gevolgen van de ziekte uit eigen ervaring maar al te goed, nog geen half jaar geleden overleed haar zoon Anand, na een lang ziekbed, aan de gevolgen van mazelen. Ze deed haar verhaal in Hart van Nederland. Als je hebt gezien wat ik heb gezien snap ik niet waarom mensen hun kinderen niet vaccineren.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vermiste hond Loki na zes jaar gevonden: bekijk emotionele hereniging met baasje Björn Bekijk deze video » Slachtpartij bij zorgboerderij Hoek van Holland: jongetje wurgt konijnen en cavia's (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: tiener (15) neergeschoten in Den Bosch, politie zoekt getuigen (video) Bekijk deze video »
TV :

De mazelenuitbraak in Eindhoven is het gevolg van de lage vaccinatiegraad. Ellen Kielenstijn weet de gevolgen van de ziekte uit eigen ervaring maar al te goed, nog geen half jaar geleden overleed haar zoon Anand, na een lang ziekbed, aan de gevolgen van mazelen. Ze deed haar verhaal in Hart van Nederland. Als je hebt gezien wat ik heb gezien snap ik niet waarom mensen hun kinderen niet vaccineren.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's