Hart van Nederland: tiener (15) neergeschoten in Den Bosch, politie zoekt getuigen (video)

Hart van Nederland: tiener (15) neergeschoten in Den Bosch, politie zoekt getuigen (video)

Vrijdag 15 maart om 20:38

<em>Hart van Nederland</em>: tiener (15) neergeschoten in Den Bosch, politie zoekt getuigen (video) Een 15-jarige jongen uit Etten-Leur is donderdagavond neergeschoten in Den Bosch. Dat gebeurde iets na half negen, bevestigt de politie vrijdag aan* Hart van Nederland*. De tiener raakte daarbij zwaargewond en de politie is nog op zoek naar getuigen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vermiste hond Loki na zes jaar gevonden: bekijk emotionele hereniging met baasje Björn Bekijk deze video » Joost Klein treedt voor het eerst live op met Europapa: bezoekers zijn lyrisch Bekijk deze video » Slachtpartij bij zorgboerderij Hoek van Holland: jongetje wurgt konijnen en cavia's (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 15-jarige jongen uit Etten-Leur is donderdagavond neergeschoten in Den Bosch. Dat gebeurde iets na half negen, bevestigt de politie vrijdag aan* Hart van Nederland*. De tiener raakte daarbij zwaargewond en de politie is nog op zoek naar getuigen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's