Hart van Nederland: auto te water in kanaal bij Drents dorp, bestuurder bevrijd (video)

Hart van Nederland: auto te water in kanaal bij Drents dorp, bestuurder bevrijd (video)

Zaterdag 16 maart om 08:48

<em>Hart van Nederland</em>: auto te water in kanaal bij Drents dorp, bestuurder bevrijd (video) Een automobilist is vrijdagmiddag gewond geraakt toen de auto waarin de persoon zat te water raakte, dat gebeurde op de N371 bij het dorp Bovensmilde (Drenthe). De auto was alleen nog maar te zien door de openstaande klep van de kofferbak, zo is te zien op bovenstaande beelden van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Slachtpartij bij zorgboerderij Hoek van Holland: jongetje wurgt konijnen en cavia's (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: tiener (15) neergeschoten in Den Bosch, politie zoekt getuigen (video) Bekijk deze video » Ellen verloor zoon aan gevolgen van mazelen: 'Waarom vaccineren mensen niet?' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een automobilist is vrijdagmiddag gewond geraakt toen de auto waarin de persoon zat te water raakte, dat gebeurde op de N371 bij het dorp Bovensmilde (Drenthe). De auto was alleen nog maar te zien door de openstaande klep van de kofferbak, zo is te zien op bovenstaande beelden van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's