Zien: Joost Klein speelt Songfestivalhit Europapa voor het eerst live (video)

Zien: Joost Klein speelt Songfestivalhit Europapa voor het eerst live (video)

Zaterdag 16 maart om 09:10

Zien: Joost Klein speelt Songfestivalhit <em>Europapa</em> voor het eerst live (video) Donderdagavond blies Joost Klein in Tilburg zijn fans omver. Zij mochten aanwezig zijn bij het eerste live-optreden van Europapa en waren laaiend. Vrijdag presenteerde Klein het optreden aan een groot publiek. RecordsDe afgelopen weken brak Joost Klein record na record met zijn Songfestivallied Europapa. Donderdag was zijn eerste live-optreden en zijn fans waren uitzinnig. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk de live-versie van Europapa hierboven. Albert Verlinde: 'Europapa gaat hoog eindigen op Songfestival' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Hoe gaat Gover Meit (Stefano Keizers) 'Europapa' laten winnen op het Songfestival? Bekijk deze video » Joost Klein treedt voor het eerst live op met Europapa: bezoekers zijn lyrisch Bekijk deze video »
Songfestival :
Zien: Joost Klein speelt Songfestivalhit Europapa voor het eerst live (video)

Donderdagavond blies Joost Klein in Tilburg zijn fans omver. Zij mochten aanwezig zijn bij het eerste live-optreden van Europapa en waren laaiend. Vrijdag presenteerde Klein het optreden aan een groot publiek.

Records
De afgelopen weken brak Joost Klein record na record met zijn Songfestivallied Europapa. Donderdag was zijn eerste live-optreden en zijn fans waren uitzinnig. Bekijk de beelden hierboven.

Bekijk de live-versie van Europapa hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's