Goede Tijden, Slechte Tijden: wordt Troj de nieuwe liefde van Nola?

Goede Tijden, Slechte Tijden: wordt Troj de nieuwe liefde van Nola?

Maandag 18 maart om 15:39

In Goede Tijden, Slechte Tijden maakt een nieuw personage zijn debuut, vanaf maandag is bouwvakker Troj te zien in Meerdijk. Deze rol wordt gespeeld door Mingus Claessen, hij vertelt alvast een beetje wat Troj komt doen in de soap. Wordt hij de nieuwe liefde van Nola?

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan de beste fragmenten van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: wordt Troj de nieuwe liefde van Nola? In Goede Tijden, Slechte Tijden maakt een nieuw personage zijn debuut, vanaf maandag is bouwvakker Troj te zien in Meerdijk. Deze rol wordt gespeeld door Mingus Claessen, hij vertelt alvast een beetje wat Troj komt doen in de soap. Wordt hij de nieuwe liefde van Nola? Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan de beste fragmenten van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Goede Tijden, Slechte Tijden: Ludo en Janine gaan in relatietherapie (video) Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: gewapende man zet Meerdijk op zijn kop (video) Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Marwan klaar met de leugens van Naomi (video) Bekijk deze video »
Serie :
Goede Tijden, Slechte Tijden: wordt Troj de nieuwe liefde van Nola?

Actuele video's

Meer actuele video's