Regels zijn overtreden in De Bondgenoten: dit zijn de zware straffen

Regels zijn overtreden in De Bondgenoten: dit zijn de zware straffen

Regels zijn overtreden in <em>De Bondgenoten</em>: dit zijn de zware straffen Er breken zware tijden aan in De Bondgenoten. Er zijn blijkbaar regels overtreden en daarom volgen er straffen. Zo krijgen drie deelnemers een gele kaart, moeten er punten worden ingeleverd en wordt gewaarschuwd dat ze bij een tweede gele kaart het spel moeten verlaten. Ook komen de meeste tablets niet meer terug. Bekijk de beelden van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Stapt Daniëlle in De Bondgenoten over op Wesley? "Ik heb net even stiekem gekeken" (video) Bekijk deze video » Tranen bij Kim in De Bondgenoten: 'Ik ben zo geïrriteerd' Bekijk deze video » Melanie uit De Bondgenoten vindt drie dagen geen seks veel te lang (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 18 maart om 16:36

Er breken zware tijden aan in De Bondgenoten. Er zijn blijkbaar regels overtreden en daarom volgen er straffen. Zo krijgen drie deelnemers een gele kaart, moeten er punten worden ingeleverd en wordt gewaarschuwd dat ze bij een tweede gele kaart het spel moeten verlaten. Ook komen de meeste tablets niet meer terug.

Bekijk de beelden van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's