Holland's Got Talent: Gipsy Kings nodigen zoontje John West uit voor optreden

Holland's Got Talent: Gipsy Kings nodigen zoontje John West uit voor optreden

Woensdag 20 september 2023 om 21:49

Afgelopen vrijdag maakte Angelito, het 6-jarige zoontje van volkszanger John West, zijn opwachting op het podium van Holland's Got Talent Hij verbaasde iedereen met zijn Nederlandse versie van het nummer Bambaléo van The Gipsy Kings. Angelito heeft de volgende ronde bereikt, en zelfs de leden van The Gipsy Kings hebben zijn optreden bekeken en erop gereageerd.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em>: Gipsy Kings nodigen zoontje <em>John West</em> uit voor optreden Afgelopen vrijdag maakte Angelito, het 6-jarige zoontje van volkszanger John West, zijn opwachting op het podium van Holland's Got Talent Hij verbaasde iedereen met zijn Nederlandse versie van het nummer Bambaléo van The Gipsy Kings. Angelito heeft de volgende ronde bereikt, en zelfs de leden van The Gipsy Kings hebben zijn optreden bekeken en erop gereageerd. Tekst gaat verder onder de video. Muzikale talentenAngelito wordt door zijn vader omschreven als een geboren podiumartiest. Samen met de Basily Boys, familie van Angelito en eerdere deelnemers aan Holland's Got Talent, laat de jongen zijn muzikale talenten op het gebied van gitaar en zang zien. The Gipsy Kings zijn razend enthousiast en nodigen hem zelfs uit voor een optreden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent: Gipsy Kings nodigen zoontje John West uit voor optreden

Muzikale talenten
Angelito wordt door zijn vader omschreven als een geboren podiumartiest. Samen met de Basily Boys, familie van Angelito en eerdere deelnemers aan Holland's Got Talent, laat de jongen zijn muzikale talenten op het gebied van gitaar en zang zien. The Gipsy Kings zijn razend enthousiast en nodigen hem zelfs uit voor een optreden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's