Lang leve de liefde: Diederik denkt dat Isa 'lijpe bitch blik' en toxic persoonlijkheid heeft

Lang leve de liefde: Diederik denkt dat Isa 'lijpe bitch blik' en toxic persoonlijkheid heeft

<em>Lang leve de liefde</em>: Diederik denkt dat Isa 'lijpe bitch blik' en toxic persoonlijkheid heeft In Lang leve de liefde komt Isa binnen en Diederik neemt direct het voortouw. Hij schenkt wat te drinken in en begint over het boodschappenlijstje. Isa kookt niet en houdt van sushi. Toevallig werkt Diederik in een sushitent dus dat gaat het worden vanavond. Lijpe bitch blikHet gesprek verloopt vlot tot het onderwerp jaloezie in een relatie ter sprake komt. Isa geeft toe heel erg jaloers te kunnen zijn. Diederik denkt dat ze wel een 'lijpe bitch blik' kan hebben want dat lijkt hem te passen in haar toxic persoonlijkheid. Hoe verloopt deze date verder? Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mismatch in LLDL: Dion weigert Amsterdam te bezoeken, maar Lindsay woont er (video) Bekijk deze video » Bijzondere date in Lang leve de liefde: valt Martin in slaap bij soundhealing? Bekijk deze video » Lang leve de liefde: brownies bakken zorgt voor bonje bij Martin en Namaya Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 19 maart om 20:56

In Lang leve de liefde komt Isa binnen en Diederik neemt direct het voortouw. Hij schenkt wat te drinken in en begint over het boodschappenlijstje. Isa kookt niet en houdt van sushi. Toevallig werkt Diederik in een sushitent dus dat gaat het worden vanavond.

Lijpe bitch blik
Het gesprek verloopt vlot tot het onderwerp jaloezie in een relatie ter sprake komt. Isa geeft toe heel erg jaloers te kunnen zijn. Diederik denkt dat ze wel een 'lijpe bitch blik' kan hebben want dat lijkt hem te passen in haar toxic persoonlijkheid. Hoe verloopt deze date verder?

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's