Lang leve de liefde: brownies bakken zorgt voor bonje bij Martin en Namaya

Lang leve de liefde: brownies bakken zorgt voor bonje bij Martin en Namaya

<em>Lang leve de liefde</em>: brownies bakken zorgt voor bonje bij Martin en Namaya In Lang leve de liefde besluiten Martin en Namaya samen brownies te gaan bakken. Maar erg gezellig wordt het niet, want er barst een discussie los. Er klopt iets niet met het meten en wegen, en volgens Martin stapt Namaya daar veel te makkelijk overheen… Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Ongemakkelijke ontmoeting Lucinda en Ascha in Lang Leve de Liefde: 'Aparte naam' (video) Bekijk deze video » Mismatch in LLDL: Dion weigert Amsterdam te bezoeken, maar Lindsay woont er (video) Bekijk deze video » Bijzondere date in Lang leve de liefde: valt Martin in slaap bij soundhealing? Bekijk deze video »
TV :
Maandag 18 maart om 14:36

In Lang leve de liefde besluiten Martin en Namaya samen brownies te gaan bakken. Maar erg gezellig wordt het niet, want er barst een discussie los. Er klopt iets niet met het meten en wegen, en volgens Martin stapt Namaya daar veel te makkelijk overheen…

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's