Married at First Sight: 'scheetjes-app' Jantine leidt tot ongeloof en gelach

Married at First Sight: 'scheetjes-app' Jantine leidt tot ongeloof en gelach

Married at First Sight: '<em>scheetjes-app</em>' Jantine leidt tot ongeloof en gelach Als Jantine tijdens de koppelsweek in Married at First Sight vertelt over een app-groep die ze met vrienden heeft en waarin ze scheetgeluiden met elkaar delen, weten de anderen werkelijk níet wat ze horen. 'Wij nemen onze scheet op en dan sturen we hem door', legt ze nog even duidelijk uit. Het leidt tot nogal wat gelach en als ze dan ook nog even wat voorbeelden laat horen is de boel natuurlijk helemaal niet meer te houden. Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: 'Ik heb wel even gezocht naar neppornofimpje van Hélène Hendriks' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Donderwolken boven huwelijk Gerben & Erik in Married at First Sight? 'Geef elkaar eens een zoen' Bekijk deze video » Kim tegen David in Married At First Sight: 'Ik mis de aantrekkingskracht en de vonk' Bekijk deze video »
Woensdag 20 maart om 12:27

Als Jantine tijdens de koppelsweek in Married at First Sight vertelt over een app-groep die ze met vrienden heeft en waarin ze scheetgeluiden met elkaar delen, weten de anderen werkelijk níet wat ze horen. 'Wij nemen onze scheet op en dan sturen we hem door', legt ze nog even duidelijk uit. Het leidt tot nogal wat gelach en als ze dan ook nog even wat voorbeelden laat horen is de boel natuurlijk helemaal niet meer te houden.

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's