Henri Bontenbal over nieuwe CDA-informateur: 'Ben ik niet blij mee' (video)

Henri Bontenbal over nieuwe CDA-informateur: 'Ben ik niet blij mee' (video)

Woensdag 20 maart om 17:49

CDA-leider Henri Bontenbal is niet blij dat partijgenoot Richard van Zwol informateur wordt in de volgende informatiefase. Van Zwol liet Bontenbal slechts een paar minuten voor het debat weten dat hij wordt voorgedragen als nieuwe informateur, zo liet hij desgevraagd weten aan RTL Nieuws.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

<em>Henri Bontenbal</em> over nieuwe CDA-informateur: 'Ben ik niet blij mee' (video) Kijk terug: debat over kabinetsformatie in de Tweede Kamer, Wilders gaat HARD onderhandelen Bekijk deze video » CDA-leider Henri Bontenbal is niet blij dat partijgenoot Richard van Zwol informateur wordt in de volgende informatiefase. Van Zwol liet Bontenbal slechts een paar minuten voor het debat weten dat hij wordt voorgedragen als nieuwe informateur, zo liet hij desgevraagd weten aan RTL Nieuws. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. De formatie muurvast? 'Formerende partijen doen alsof er niets aan de hand is' (video) Bekijk deze video » Kim Putters werkt in het weekend door met formatie: 'Meer gesprekken zijn nodig' (video) Bekijk deze video » Informateur Putters oppert 'programkabinet': 'Helft ministers van buiten politiek' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Henri Bontenbal over nieuwe CDA-informateur: 'Ben ik niet blij mee' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's