De formatie muurvast? 'Formerende partijen doen alsof er niets aan de hand is' (video)

De formatie muurvast? 'Formerende partijen doen alsof er niets aan de hand is' (video)

Woensdag 6 maart om 19:02

De <em>formatie</em> muurvast? 'Formerende partijen doen alsof er niets aan de hand is' (video) 'Ik sta er heel positief in', zegt BBB-voorvrouw Caroline van der Plas na een gesprek met informateur Kim Putters. Ze kijkt terug op een 'goed gesprek omdat we het echt hebben over hoe we naar het einde van deze informatieperiode gaan'. Ook de VVD-leider is positief. Optimisme viert dus hoogtij, terwijl volgens ingewijden een nieuw kabinet verder weg is dan ooit. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Chateau Meiland VIPS: Caroline van der Plas, Patricia Paay én naaktmodel (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: wat vinden de heren van de felgroene sneakers van Caroline van der Plas? Bekijk deze video » Martien Meiland: 'Ik heb sinds jaren niet zo'n leuke man meegemaakt' (Chateau Meiland VIPS) Bekijk deze video » Caroline van der Plas: 'Kap met die kritiek op Joost Klein en wat ik daar van vind' Bekijk deze video »
TV :
De formatie muurvast? 'Formerende partijen doen alsof er niets aan de hand is' (video)

'Ik sta er heel positief in', zegt BBB-voorvrouw Caroline van der Plas na een gesprek met informateur Kim Putters. Ze kijkt terug op een 'goed gesprek omdat we het echt hebben over hoe we naar het einde van deze informatieperiode gaan'. Ook de VVD-leider is positief. Optimisme viert dus hoogtij, terwijl volgens ingewijden een nieuw kabinet verder weg is dan ooit.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's