Geert Wilders over premierschap: 'Ik zou de beste zijn' (video)

Geert Wilders over premierschap: 'Ik zou de beste zijn' (video)

Woensdag 20 maart om 18:07

Geert Wilders stelt dat hij ooit nog een keer premier zal worden van ons land, zo was woensdag te zien in het Tweede Kamerdebat over de formatie. 'Ik zou de beste premier van Nederland zijn', voegt hij daaraan toe. 'Daar ben ik van overtuigd.' Hij noemt het 'het grootste politieke offer' dat hij er nu vanaf ziet.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

<em>Geert Wilders</em> over premierschap: 'Ik zou de beste zijn' (video) Kijk terug: debat over kabinetsformatie in de Tweede Kamer, Wilders gaat HARD onderhandelen Bekijk deze video » Geert Wilders stelt dat hij ooit nog een keer premier zal worden van ons land, zo was woensdag te zien in het Tweede Kamerdebat over de formatie. 'Ik zou de beste premier van Nederland zijn', voegt hij daaraan toe. 'Daar ben ik van overtuigd.' Hij noemt het 'het grootste politieke offer' dat hij er nu vanaf ziet. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Informateur Putters oppert 'programkabinet': 'Helft ministers van buiten politiek' (video) Bekijk deze video » Wilders over oppositie Timmermans na formatie: "Dit kan ik met twee vingers in de neus" (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Henri Bontenbal over nieuwe CDA-informateur: 'Ben ik niet blij mee' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Geert Wilders over premierschap: 'Ik zou de beste zijn' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's