Maria in Spoorloos over identiteitscrisis: 'In Parijs geboren, maar hou van boerenkool'

Maria in Spoorloos over identiteitscrisis: 'In Parijs geboren, maar hou van boerenkool'

Maria in <em>Spoorloos</em> over identiteitscrisis: 'In Parijs geboren, maar hou van boerenkool' Woensdag is een nieuw seizoen van Spoorloos gestart met onder meer het verhaal van Maria. Zij hoorde op haar 27e dat ze een andere vader had, en ze belandde in een soort identiteitscrisis. “Ik was zelf in Parijs geboren, maar ik hou van boerenkool met worst. Dus ik denk: wat ben ik nu eigenlijk?” Bekijk de beelden van Spoorloos hieronder. Spoorloos is elke woensdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Spoorloos gemist? Dorien ontmoet haar biologische moeder uit Zuid-Korea Bekijk deze video » Maddie McCann wordt opnieuw gezocht, waarom? "Nieuwe tips" Bekijk deze video »
Donderdag 21 maart om 14:17

Woensdag is een nieuw seizoen van Spoorloos gestart met onder meer het verhaal van Maria. Zij hoorde op haar 27e dat ze een andere vader had, en ze belandde in een soort identiteitscrisis. “Ik was zelf in Parijs geboren, maar ik hou van boerenkool met worst. Dus ik denk: wat ben ik nu eigenlijk?”

Bekijk de beelden van Spoorloos hieronder.

Spoorloos is elke woensdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's