Spoorloos gemist? Dorien ontmoet haar biologische moeder uit Zuid-Korea

Spoorloos gemist? Dorien ontmoet haar biologische moeder uit Zuid-Korea

Friday 14 April 2023 om 13:05

In Spoorloos is Dorien te zien, die jarenlang de behoefte om haar biologische moeder uit Zuid-Korea te ontmoeten heeft onderdrukt. Maar in het tv-programma is het eindelijk zover, na een zoektocht van anderhalf jaar reist ze naar het Aziatische land af om kennis te maken met haar moeder en meer te leren over de Zuid-Koreaanse cultuur.

Bekijk de beelden van de hereniging in Spoorloos hieronder.

Spoorloos is vanaf woensdag 22 februari elke woensdag rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.

<em>Spoorloos</em> gemist? Dorien ontmoet haar biologische moeder uit Zuid-Korea In Spoorloos is Dorien te zien, die jarenlang de behoefte om haar biologische moeder uit Zuid-Korea te ontmoeten heeft onderdrukt. Maar in het tv-programma is het eindelijk zover, na een zoektocht van anderhalf jaar reist ze naar het Aziatische land af om kennis te maken met haar moeder en meer te leren over de Zuid-Koreaanse cultuur. Bekijk de beelden van de hereniging in Spoorloos hieronder. Spoorloos is vanaf woensdag 22 februari elke woensdag rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv. Hartverscheurend: Moeder Mien zoekt naar maandenlang vermiste zoon: 'Help mij alsjeblieft' Bekijk deze video » Spoorloos verloor een half miljoen kijkers sinds mismatch debacle (RTL Boulevard) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's