Zware uitzending Vandaag Inside voor Job Knoester: na operatie mag hij niet lachen

Zware uitzending Vandaag Inside voor Job Knoester: na operatie mag hij niet lachen

Zware uitzending <em>Vandaag Inside</em> voor Job Knoester: na operatie mag hij niet lachen Donderdag was een zware avond voor Job Knoester. Hij heeft een operatie ondergaan en mag eigenlijk daarom niet lachen. En als je te gast bent bij Vandaag Inside is dat een hele uitdaging. In de video hierboven vertelt Knoester wat voor operatie hij heeft ondergaan en zie je of hij zich een beetje aan het advies van de arts kan houden… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Vrijdag 22 maart om 09:46

Donderdag was een zware avond voor Job Knoester. Hij heeft een operatie ondergaan en mag eigenlijk daarom niet lachen. En als je te gast bent bij Vandaag Inside is dat een hele uitdaging. In de video hierboven vertelt Knoester wat voor operatie hij heeft ondergaan en zie je of hij zich een beetje aan het advies van de arts kan houden…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's